EU NEMA SREĆE SA VAKCINAMA: Veliki proizvođač smanjuje isporuke za 60 odsto

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021, 22:44

EU NEMA SREĆE SA VAKCINAMA: Veliki proizvođač smanjuje isporuke za 60 odsto

Kompanija AstraZeneka obavestila je danas zvaničnike Evrpske unije da će smanjiti isporuke njene vakcine protiv korona virusa tom bloku za 60 odsto na 31 milion doza u prvom kvartalu godine zbog problema u proizvodnji, saopštio je neimenovani visoko pozicionirani zvaničnik, koji je učestvovao u pregovorima o isporuci.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AstraZeneca smanjuje isporuke EU za 60 odsto u 1. kvartalu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021

FRANKFURT - Kompanija AstraZeneca obavijestila je danas zvaničnike Evropske unije da će smanjiti isporuke njene vakcine protiv korona virusa tom bloku za 60 odsto na 31 milion doza u prvom kvartalu godine zbog problema u proizvodnji, saopštio je neimenovani visoko pozicionirani zvaničnik, koji ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

ASTRAZENEKA "SRUŠILA" STRATEGIJU VAKCINISANJA: Austrijski ministar zdravlja šokiran zastojem u proizvodnji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 16:00

Austrijska strategija vakcinisanja polagala je gotovo sve nade u AstraZeneka vakcinu..Austrija je, u svojoj strategiji za vakcinaciju protiv korona virusa, polagala gotovo sve nade u vakcinu AstraZeneka, od kojeg je očekivala da će do kraja marta dobiti dva od ukupno šest miliona naručenih doza...Međutim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.