DRAMA U VOZU BEOGRAD-BAR Zaglavljeni stajali kod Prijepolja VIŠE OD 8 SATI

Izvor: Blic, 22.Jul.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U VOZU BEOGRAD-BAR Zaglavljeni stajali kod Prijepolja VIŠE OD 8 SATI

Putnici koji su sinoć iz Beograda u oko 21 čas krenuli vozom za Bar, gde je trebalo da stignu jutros u 9.00, ostali su satima zaglavljeni u Prijepolju.

Kako saznajemo, voz, u kome je bio veliki broj male dece zaustavio se noćas oko pet časova, i na paklenoj vrućini gotovo devet sati stajao na pruzi usred nedođije.

Problem je nastao oko četiri sata iza ponoći kada je teretni voz, koji je vukao automobile, pokidao električnu mrežu u Brodarevu.

Tek se negde posle 13 časova na vidiku pojavila lokomotiva “Dizelka” koja će ih vući sve do granice, odakle će, ako sve bude po planu, voz nastaviti neometano svoju putanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U VOZU BEOGRAD-BAR Putnici zaglavljeni stajali kod Prijepolja VIŠE OD 8 SATI

Izvor: Blic, 22.Jul.2017

Putnici koji su sinoć iz Beograda u oko 21 čas krenuli vozom za Bar, gde je trebalo da stignu jutros u 9.00, ostali su satima zaglavljeni u Prijepolju,..Kako saznajemo, voz, u kome je bio veliki broj male dece zaustavio se noćas oko pet časova, i na paklenoj vrućini gotovo devet sati stajao na pruzi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.