DODIK: Kolindina izjava je najcrnja revizija istorije! Svi znaju da je NDH bila fašistički satelit i kakva je zverstva činila!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODIK: Kolindina izjava je najcrnja revizija istorije! Svi znaju da je NDH bila fašistički satelit i kakva je zverstva činila!

BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da izjava hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, da je "hrvatski narod srazmerno broju stanovnika najviše doprineo antifašističkoj borbi u Evropi" nije ništa drugo nego najcrnja revizija istorije u kojoj prošlost pokušava da prilagodi sadašnjem geopolitičkom trenutku.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Hrvatski mediji: Ko je prava, a ko "kriva" Kolinda

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 10:40

Zagreb -- Hrvatski mediji, nakon izjava datih u Varšavi, pitaju se koje je pravo lice hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, "ustaško" ili "partizansko"...Koja je Kolinda prava, ona koja veliča hrvatski antifašizam ili ona koja ima razumevanje za ustaškog poglavnika Antu Pavelića, ona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.