Članovi porodice Karić zajedno čestitali Dan Rusije (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi porodice Karić zajedno čestitali Dan Rusije (VIDEO)

Među zvanicama na prijemu u ambasadi Rusije i članovi porodice Karić.

Povodom nacionalnog praznika, Dana Rusije, u ambasadi te zemlje u Beogradu priređen je svečani prijem na kome je ambasador Aleksandar Čepurin poručio da će Rusija uvek podržavati Srbiju u najsloženijim pitanjima, kao što je traženje "prihvatljivog kompromisa sa Prištinom".

Prijemu povodom ruskog praznika prisustvovali su ministri u Vladi Srbije, ambasadori više zemalja kao i patrijarh >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << srpski Irinej, predstavnici javnog i političkog života...

Narodni poslanik Dragomir J.Karić sa članovima porodice takođe je bio među zvanicama i povodom Dana Rusije uputili su zajedničku poruku građanima te zemlje.


Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čepurin: Srbija i Rusija idu dalje, talisman je "vučić"

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin priredio je danas prijem u Ruskom domu povodom početka Mundijala u njegovoj zemlji i poručio da je uveren kako će i ruski i srpski tim proći u drugu fazu...- Rusija i Srbija imaju prednost, ne samo da su među 32 najbolje, a nadam se da će proći dalje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.