Čepurin: Srbija i Rusija idu dalje, talisman je vučić

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Srbija i Rusija idu dalje, talisman je "vučić"

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin priredio je danas prijem u Ruskom domu povodom početka Mundijala u njegovoj zemlji i poručio da je uveren kako će i ruski i srpski tim proći u drugu fazu.

- Rusija i Srbija imaju prednost, ne samo da su među 32 najbolje, a nadam se da će proći dalje iz grupe i učestvovati u finalnoj fazi - rekao je Čepurin.

On je poželeo da Srbija i Rusija pokažu dostojanstvenu i lepu igru.

- Srbija ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da igra loše jer je talisman i maskota Mundijala mali "vučić" (mali vuk Zabivaka, prim. aut) i sigurno će doneti sreću Srbiji. Verujem da će Srbija proći dalje i da onda predsednik Vučić dođe u Moskvu i gleda utakmice - istakao je Čepurin.

Dodao je da zna sa koliko ponosa srpski fudbaleri igraju za svoju zemlju.

On je pozvao sve da tokom Mundijala budu gosti Ruskog doma gde će se organizovati gledati sve utakmice, a priređena je i posebna izložba "Odbrojavanje" posvećena stadionima na kojima će se igrati utakmice.

Izaslanik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, generalni sekretar Nikola Selaković zahvalio se na lepim rečima i rekao da je uveren da će Mundijal krasiti sve što krasi sport.

- Fer-plej, borba neprestana, sa srcem na terenu. Uveren sam da će Srbija dati svoj maksimum. Neko kaže da je uspeh što smo već tamo, ali verujem i da može više. Čestitam Rusiji na svemu što su uradili i verujem da ćemo videti najbolje organizovan Mundijal ikad - rekao je Selaković.

Na svečanosti u Ruskom doma bila je i ambasadorka Brazila Izabela Kristina de Azavende Hervet, rivala srpskih fudbalera u grupi, ambasador Kube Gustavo Trista del Todo i drugi predstavnici diplomatskog kora.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Čepurin: Srbija i Rusija idu dalje, talisman je "Vučić"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2018

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin priredio je danas prijem u Ruskom domu povodom početka Mundijala u njegovoj zemlji i poručio da je uveren kako će i ruski i srpski tim proći u drugu fazu..."Rusija i Srbija imaju prednost, ne samo da su među 32 najbolje, a nadam se da će proći dalje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.