Zašto se Tramp pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih?

Izvor: N1 televizija, 03.Sep.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Tramp pojavljivao u toliko filmova i serija 90-ih?

Aktuelni američki predsednik Donald Tramp pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Met Dejmon objasnio je da je to bio Trampov zahtev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME.

U drugom delu porodičnog klasika “Sam u kući”, Kevin Mekalister (Mekoli Kolkin) ulazi u njujorški hotel “Plaza” i zamoli jednog čoveka da mu kaže gde je predvorje. Taj čovek je Donald Tramp – nekada uspešni biznismen, a danas predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << SAD.

Met Dejmon u intervjuu za Holivud reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju za film. Kaže da je Tramp kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje poseduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

“(Reditelj) Martin Brest morao je da napiše scenu za 'Miris žene', i cela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili sr*** scenu – Donald Tramp ulazi i Al Paćino kaže: 'Zdravo, gdine Tramp!' - morao je da ga oslovi po imenu – i onda izlazi”, navodi Dejmon.

“Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isečete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u 'Sam u kući 2' ostavili u filmu”, dodaje on.

Pogledajte scene iz serija i filmova u kojima se pojavljivao Tramp:

Izvor: YouTube/CH2
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zašto se Tramp pojavljivao u toliko serija i filmova?

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017

Aktuelni američki predsjednik Donald Tramp pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Met Dejmon objasnio je da je to bio Trampov zahtjev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME...U drugom dijelu porodičnog klasika “Sam u kući”, Kevin Mekalister (Mekoli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.