Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi

Izvor: Press, 31.Maj.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi

U više navrata se spekulisalo da u braku Donalda i Melanije Tramp ne cvetaju ruže i da je par pred razvodom, pa da je zato prva dama Amerike nesrećna, ali to nije slučaj, barem prema pisanju stranih medija.
foto: stil.kurir.rs
Od momenta kada je Donald Tramp postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, sedma sila prati svaki njegov potez, ali i potez njegove supruge Melanije. U više >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << navrata se spekulisalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže i da je par pred razvodom, piše Glossy.
Glasine o nevoljama u raju podgrejalo je i to što je Donald uvek ostavlja iza sebe, ne drži je za ruku i hoda ispred nje, a Melanije je u nekoliko navrata uzvratila istom merom (setimo se video zapisa kada ga udara po ruci).


 
Ipak, nije samo ponašanje para zaslužno za nezaustavljivo množenje tračeva - Melanijin preozbiljan izraz lica jedan je od razloga što mnogi pretpostavljaju da je prva dama izuzetno nesrećna.
 
Ipak, stručnjaci za neverbalnu komunikaciju tvrde da joj zaleđeni i uvek isti izraz lica daje posebnu snagu, a novinar Vašington posta odsustvo mimike lica prve dame ovako objašnjava:
 
"To što odbija da se nasmeši je svesna odluka, jer želi da pokaže da ima kontrolu, ali i da se buni. Ona jeste tu zbog vas, ali neće da izvodi nikakve predstave zbog toga", objašnjava ovaj novinar, i zaključuje da bi se kameni izraz lica prve dame mogao protumačiti i kao napad na društvo koje očekuje od žena da se smeškaju bez obzira na to kako se osećaju u datom trenutku.
 
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.