VUČIĆ SE SASTAO SA TRAMPOVOM DESNOM RUKOM: Prijateljski razgovor predsednika Srbije i Roberta OBrajana

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ SE SASTAO SA TRAMPOVOM DESNOM RUKOM: Prijateljski razgovor predsednika Srbije i Roberta O'Brajana

Vučić je na svom instagram nalogu "Buducnostsrbijeav" objavio fotografiju susreta.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu na sa savetnikom za nacionalnu bezbednost SAD Robertom O'Brajanom.

"Otvoren i prijateljski razgovor sa savetnikom za nacionalnu bezbednost Robertom O'Brajanom, uz obostranu želju za dalje unapređenje odnosa Srbije i SAD", napisao je Vučić u opisu fotografije.

Otvoren i prijateljski razgovor sa savetnikom za nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednost Robertom O'Brajanom, uz obostranu želju za dalje unapređenje odnosa Srbije i SAD.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 21, 2020 at 3:44am PST

Predsednik Srbije danas na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu učestvuje na dva važna skupa i imaće niz bilateralnih susreta.

Vučić je sinoć uoči otvaranja Ekonomskog foruma da je za Srbiju veoma važno da bude u Davosu.

- Važno je da budemo dobro predstavljeni - rekao je predsednik i podsetio da je ovo šesta godina da se naša zemlja predstavlja na najevećem ekonomskom forumu u svetu.

Šestu godinu za redom borimo se za bolje pozicioniranje Srbije u svetu i dolazak novih investitora u našu Srbiju. Amerikanci zauzeli ceo Davos, mi smo smešteni u Klostersu, dvadesetak kilometara od kongresnog centra #WEF2020

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 20, 2020 at 4:19am PST

On je naveo i da je to veoma značajno za poboljšanje pozicije Srbije, uz razgovore sa privrednicima, koje je pozvao da investiraju u našu zemlju.

- Sada imamo priliku da govorimo o investicionom ambijentu i da pozovemo ljude da nastave da investiraju u Srbiji - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.