Vučić ocenio razgovor sa Plenkovićem kao otvoren i prijatan

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ocenio razgovor sa Plenkovićem kao otvoren i prijatan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da se u Davosu sreo sa premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem i ocenio razgovor kao "otvoren i prijatan".

Vučić je rekao za list "Blic" da se sa Plenkovićem sreo pred početak panela Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana i da su se u razgovoru ;dotakli odnosa Srbije i Hrvatske.

"Dotakli smo se odnosa Srbije i Hrvatske i čini mi se da je izražajno više poverenja i optimizma", rekao je Vučić za taj list.

Predsednik Srbije danas će na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu učestvovati na dva važna skupa i imaće niz bilateralnih susreta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.