Izvor: Blic, 09.Mar.2024, 11:04

"VRATITE SE, PREDSEDNIČE" Tramp dočekao Orbana na Floridi, njihov treći susret: Sastanak, večera, pa koncert (VIDEO)

Premijer Mađarske Viktor Orban i bivši američki predsednik i najverovatnije kandidat republikanaca na ovogodišnjim predsedničkim izborima Donald Tramp sastali su na Floridi, na Trampovom imanju Mar-a-Lago, što je bio treći susret dvojice političara.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orban se sastao sa Trampom na Floridi

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2024

Premijer Mađarske Viktor Orban i bivši američki predsjednik i najvjerovatnije kandidat republikanaca na predsjedničkim izborima Donald Tramp sastali su na Floridi, na Trampovom imanju Mar-a-Lago, što je bio treći susret dvojice političara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

TRAMP ODUŠEVLJEN ORBANOM! Nahvalio ga kao rođenog brata pa mu spomenuo i ĆERKU: Viktor je veliki LIDER, poštuje ga ceo svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024

Sve pohvale za Viktora Orbana..Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da mu je čast što se sastao sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, nazvavši političara "velikim liderom" koji je poštovan u celom svetu...Tramp je u petak uveče ugostio Orbana na njegovom imanju Mar-a-Lago....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.