Ups! Pentagon se zeznuo, šta će reći Tramp

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ups! Pentagon se zeznuo, šta će reći Tramp

Pentagon je danas prvo retvitovao a potom obrisao post u kojem se traži da predsednik Donald Tramp podnese ostavku, uz objašnjenje da se to dogodilo slučajno.

Foto: Manan Vatsyayana/Pool Photo via AP

Portparol Pentagona pukovnik Rob Mening je, ne pominjući sadržaj originalnog tvita, rekao da "Ministarstvo odbrane to nije odobrilo", prenosi AP.

Tvit je danas postavila osoba čiji je Tviter nalog "ProudResister" i u kojem se kaže: "Rešenje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jednostavno. Roj Mur: Odustani od trke. Al Franken: Napusti kongres. Donald Tramp: Podnesi ostavku sa mesta predsednika".

Osveta "malog debelog": Tramp osuđen na smrt

Mening kaže da je osoba koja je retvitovala taj tvit ovlašćeni operater zvaničnog Twitter naloga Pentagona koji ima 5,2 miliona sledbenika.

Ta osoba je "shvatila ovu gresku i odmah je obrisala", rekao je Mening.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Greška Pentagona: Retvitovan tvit za ostavku Trampa

Izvor: B92, 16.Nov.2017

Vašington -- Pentagon je najpre retvitovao a potom obrisao post u kojem se traži da predsednik Donald Tramp podnese ostavku, uz objašnjenje da se to dogodilo slučajno...Portparol Pentagona pukovnik Rob Mening je, ne pominjući sadržaj originalnog tvita, rekao da "Ministarstvo odbrane to nije odobrilo",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.