Trump ponovo na Facebooku i Instagramu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2023, 00:51

Trump ponovo na Facebooku i Instagramu

Kompanija Meta Platforms Inc saopštila je u sredu, 25. januara, da će obnoviti Fejsbuk i Instagram nalog bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa (Trump) u narednim nedeljama, nakon dvogodišnje suspenzije zbog pobune na Kapitol Hilu 6. januara. Kompanija je u blog postu objavila da je „postavila nove zaštite kako bi sprečila ponavljanje prekršaja“. Tramp je rekao da će se još jednom kandidovati za Belu kuću 2024. godine, a Fejsbuk i Instagram su, kako navodi agencija Rojters, ključni za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP SE VRAĆA NA FEJSBUK I INSTAGRAM Meta dozvolila pristup uz ograničenja, ali stručnjaci strahuju od PORASTA NASILJA

Izvor: Blic, 26.Jan.2023

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp dobio je dozvolu kompanije Meta da se vrati na Fejsbuk i Instagram nakon dvogodišnje zabrane pristupa platformama zbog njegovog ponašanja na društvenim mrežama tokom pobune 6. januara 2021. godine.

Nastavak na Blic...

Meta će vratiti Trampove Facebook i Instagram naloge

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2023

VAŠINGTON - Meta Platforms Inc saopštila je u srijedu da će obnoviti Facebook i Instagram naloge bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa u nadolazećim sedmicama, nakon dvogodišnje suspenzije nakon smrtonosne pobune na Kapitolu, 6. januara 2021. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Meta najavila da će Donaldu Trampu vratiti naloge na Facebook-u i Instagram-u

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Jan.2023

„Naša odluka je da se rizik (po javnu bezbednost) u dovoljnoj meri povukao“, rekao je predsednik Mete za globalne poslove Nik Kleg. „Vratićemo Facebook i Instagram naloge Trampa u narednim nedeljama. Međutim, mi to radimo sa novim zaštitnim ogradama, kako bismo sprečili ponovljanje prekršaja“,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.