Trump pojačao prijetnje Pjongjangu: Bolje bi im bilo da se priberu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Avg.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trump pojačao prijetnje Pjongjangu: Bolje bi im bilo da se priberu

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da njegovo "vatreno i bijesno" upozorenje Sjevernoj Koreji možda "nije dovoljno", dodajući da "bi im bilo bolje da se priberu". On je povodom razvoja sjevernokorejskog nuklearnog oružja rekao da bi Sjevernoj Koreji "bilo bolje da se pribere ili će biti u nevolji u kakvoj je bilo malo država". Do tenzija između Washingtona i Pjongjanga je došlo nakon što su vlasti Sjeverne Koreje saopštile da će plan za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp Pjongjangu: Bolje bi im bilo da se priberu

Izvor: RTS, 10.Avg.2017

. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da njegovo "vatreno i besno" upozorenje Severnoj Koreji možda "nije dovoljno", dodajući da "bi im bilo bolje da se priberu".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.