Trump kaže da više nije u kontaktu s Obamom

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Maj.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trump kaže da više nije u kontaktu s Obamom

WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je potvrdio da više nije u kontaktu s bivšim predsjednikom Barackom Obamom, još jednom optuživši svog demokratskog prethodnika za prisluškivanje.

"Bili smo si dobri, ali poslije smo imali poteškoća (...) za me su djela puno važnija od riječi. A vi znate što se dogodilo s prisluškivanjem, cijeli svijet je vidio što se dogodilo", kazao je Trump u intevjuu za CBS.

"Mislim da to >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nije bilo korektno", nastavio je Trump. U razgovoru za emisiju "CBS This Morning", Trump je ponovio da je Obama bio dobar na riječima, ali da nakon prisluškivanja više nije s njim u kontaktu. Novinaru je kazao da sam izvuče zaključke i da on ima svoje mišljenje te je intervju naglo okončao.

On je Obamu za prisluškivanje Trump Towera prvi puta optužio početkom ožujka, no to još uvijek nije potvrdio ni jedan američki visoki dužnosnik.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

(VIDEO) TRAMP NEĆE DA ČUJE ZA OBAMU: Nisu više u kontaktu, a evo i zbog čega!

Izvor: Kurir, 01.Maj.2017

..."Bili smo si dobri, ali za mene su dela mnogo važnija od reči A vi znate što je bilo sa prisluškivanjem, ceo svet je video što se dogodilo", rekoa je Tramp u intevjuu za CBS.."Mislim da to nije bilo korektno", nastavio je Tramp U razgovoru za CBS", Tramp je ponovio da je Obama bio dobar na rečima,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.