Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jun.2022, 21:00

Trump je 'pozvao naoružane pristalice da napadnu Kapitol'

Donald Trump je znao da pristalice imaju oružje kada ih je pozvao da napadnu Kapitol kako bi poništili izborni rezultat, kazala je bivša pomoćnica Bijele kuće. Cassidy Hutchinson, pomoćnica tadašnjeg šefa kabineta Bijele kuće Marka Meadowsa, svjedočeći pred komisijom koja istražuje nerede od 6. januara 2021. godine, istakla je da su bivši američki predsjednik Trump i njegovi najviši službenici znali za potencijalno nasilje na Kapitolu. Međutim, planirani skup, za koji je advokat Rudy...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"TRAMP POZVAO NAORUŽANE PRISTALICE DA NAPADNU KAPITOL" Bivša pomoćnica Bele kuće progovorila o upadu u Kapitol

Izvor: Blic, 28.Jun.2022

- Donald Tramp je znao da pristalice imaju oružje kada su upali u Kapitol kako bi poništili izborni rezultat - kaže bivši pomoćnik Bele kuće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.