Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp vs. "Harli Dejvidson"

NJUJORK - Predsjednik SAD Donald Tramp ponovo je pozvao na bojkot američkog proizvođača motocikala "Harli Dejvidsona", koji je u junu najavio da će, zbog porasta troškova usljed novih evropskih tarifa, prebaciti proizvodnju za evropsko tržište iz SAD u inostranstvo.

Tramp je na Tviteru objavio je da "mnogi vlasnici Harlija-Dejvidsona" namjeravaju da bojkotuju tu kompaniju ako ona prebaci proizvodnju u inostranstvo, prenio je AP.

"Brojni vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Harlija-Dejvidsona planiraju da bojkotuju tu kompaniju ako se proizvodnja preseli u inostranstvo. Savršeno! Većina drugih kompanija dolazi kod nas, među kojima i konkurenti Harlija", napisao je Tramp.

On je to objavio dan nakon što se u subotu u svom golf klubu u Nju Džersiju sastao sao oko 180 bajkera iz grupe "Bajkeri za Trampa".

"Harli-Dejvidson" je ranije saopštio da su evropske tarife na uvoz motora iz SAD povećane sa šest na 31 odsto, poručivši da zbog toga neće povećati svoje cijene, jer bi to moglo da ima "trajne štetne posljedice po poslovanje kompanije u regionu".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Harley Davidson,   Nju Jork,   Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp PONOVO pozvao na bojkot "Harli Dejvidsona"

Izvor: Blic, 13.Avg.2018

Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je pozvao na bojkot američkog proizvođača motocikala "Harli Dejvidsona", koji je u junu najavio da će, zbog porasta troškova usled novih evropskih tarifa, prebaciti proizvodnju za evropsko tržište iz SAD u inostranstvo.

Nastavak na Blic...

Donald Tramp ponovo pozvao na bojkot "Harli Dejvidsona"

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2018

Tramp je na Tviteru objavio je da "mnogi vlasnici Harlija-Dejvidsona" nameravaju da bojkotuju tu kompaniju ako ona prebaci proizvodnju u inostranstvo Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je pozvao na bojkot američkog proizvođača motocikala "Harli Dejvidsona", koji je u junu najavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.