Tramp veruje saudijskom princu: Rekao mi je da nije znao ništa o Kašogiju i da će pokrenuti veliku istragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp veruje saudijskom princu: Rekao mi je da nije znao ništa o Kašogiju i da će pokrenuti veliku istragu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da saudijski princ prestolonaslednik Mohamed bin Salman nije bio upoznat sa nestankom novinara Džamala Kašogija u Istanbulu i da namerava da proširi istragu o tome. 

- Razgovarao sam sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije koji potpuno negira da je znao šta se dogodilo u njihovom konzulatu u Turskoj - naveo je Tramp na Tviteru.

Saudijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << princ, kako je dodao, već je započeo i brzo će proširiti sveobuhvatnu istragu o tom događaju, prenosi Rojters.

- Odgovori će uskoro uslediti - naveo je Tramp, dodavši da je sa princom razgovarao dok je u Rijadu bio državni sekretar Majk Pompeo.

Turski zvaničnici veruju da su Kašogija ubili saudijski agenti u konzulatu te zemlje u Istanbulu pre dve nedelje, dok Rijad snažno to poriče.

Pratite nas i na našem instagramu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.