Tramp u Londonu - od diplomatskog gafa do popravljanja utiska

Izvor: B92, 04.Jun.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u Londonu - od diplomatskog gafa do "popravljanja utiska"

London -- Američki predsednik Donald Tramp rekao je tokom posete Londonu da ne misli da je Megan Markl "zločesta", već da je samo bila "zločesta prema njemu".

Pokušavajući da popravi diplomatski gaf tokom posete Ujedinjenom Kraljevstvu, a nakon što je objavljeno da je Megan Markl nazvao "zločestom", Tramp je za program "Dobro jutro Britanijo", rekao da nije imao nameru da uvredi bivšu glumicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a danas vojvotkinju od Saseksa.

Tramp je rekao i da nije bilo kontroverzi kada je razgovarao sa njenim suprugom, princom Harijem za koga je rekao da "nije mogao biti finiji", prenosi AP.

Zaključio je i da je cela britanska kraljevska porodica fina.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Megan Markl nije zločesta, ona je samo bila zločesta prema meni

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2019, 01:33

Američki predsednik Donald Tramp rekao je tokom posete Londonu da ne misli da je Megan Markl "zločesta", već da je samo bila "zločesta prema njemu" Američki predsednik Donald Tramp rekao je tokom posete Londonu da ne misli da je Megan Markl "zločesta", već da je samo bila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.