Tramp tvrdi da je veoma blizak sa Putinom

Izvor: Vostok.rs, 20.Jun.2023, 16:27

Tramp tvrdi da je veoma blizak sa Putinom

 
Bivši američki predsednik Donald Tramp izavio je za Fox News u intervjuu u ponedeljak da ima veoma dobre odnose sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, iako njih dvojica nisu razgovarali „dugo“.
„Sa Putinom imam veoma dobar odnos. Mislim, nisam dugo razgovarao sa njim, ali sam imao veoma jak odnos“, izjavio je Tramp. On je takođe tvrdio da je njegov razgovor sa ruskim predsednikom odložio specijalnu vojnu operaciju za nekoliko godina. Prema Trampovim rečima, Rusija nikada ne bi pokrenula svoju specijalnu operaciju u Ukrajini da je on zadržao mesto predsednika SAD. „On to ne bi uradio da sam ostao na mom mestu. Uradio je to nakon što sam otišao“, naglasio je bivši američki predsednik. Tramp je ponovio da bi okončao ukrajinski sukob u roku od 24 sata. „Dogovor bih sklopio za 24 sata od trenutka kada smo počeli. I rekao bih nešto [ukrajinskom predsedniku Volodimiru] Zelenskom i nešto bih rekao Putinu “, naveo je Tramp. „Smrt bi prestala, i uništenje bi prestalo“, zaključio je on.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS

Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin je upozoren: "Katastrofa. To će biti pakao za Rusiju"

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 07:40

Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je za Foks njuz da je njegov razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom odložio napad na Ukrajinu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.