Tramp se zahvalio Vučiću: Sve najbolje želim velikom narodu Srbije FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2020, 19:33

Tramp se zahvalio Vučiću: Sve najbolje želim velikom narodu Srbije FOTO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država poslao je pismo predsedniku Srbije u kojem se zahvaljuje za poklon koji mu je uručio prilikom posete Beloj kući.

Donald Tramp rekao je da se divi hrabrosti predsednika Srbije na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa sa Kosovom i poželeo je sve najbolje srpskom narodu.

"Poštovani gospodine predsedniče,

Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ste mi poklonili) i na tome što ste mi se pridružili u Beloj kući kako bismo radili na trajnom miru i prosperitetu na Balkanu. Oduševljen sam Vašom izuzetnom hrabrošću na otpočinjanju normalizacije ekonomskih odnosa sa Kosovom i radujem se nastavku stvaranja bezbednijeg, jačeg i još prosperitetnijeg regiona.

Sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije.

S poštovanjem, Donald Tramp".

Podsetimo, Aleksandar Vučić poklonio je Trampu zlatnik Narodne banke Srbije sa likom Nikole Tesle, dok je Vučić od američkog predsednika dobio ključeve Bele kuće.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP PISAO VUČIĆU! Sve najbolje želim Vama i velikom narodu Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2020

Predsednik Amerike poslao je predsedniku Srbije pismo..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je danas pismo od svog američkog kolege Donalda Trampa u kojem doslovce stoji:.."Poštovani g. predsedniče,..Zahvaljujem Vam se za zlatnik (koji ste mi poklonili) i na tome što ste mi se pridružili u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tramp zahvalio Vučiću: Sve najbolje Vama i velikom narodu Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2020

BEOGRAD - Američki predsjednik Donald Tramp uputio je danas pismo srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću u kome zahvaljuje što mu se pridružio u Bijeloj kući, u angažmanu na postizanju trajnog mira i stabilnosti na Balkanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.