Tramp rukom skidao perut s Makronovog sakoa pre fotografisanja

Izvor: Beta, 24.Apr.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp rukom skidao perut s Makronovog sakoa pre fotografisanja

Američki predsednik Donald Tramp danas je učnio još jedan gest simpatije prema francuskom kolegi Emanuelu Makronu kome je rukom skidao trunke i perut sa sakoa pre fotografisanja.Tramp je učinio taj iznenadni gest pre serije fotografisanja ispred Ovalne sobe u Beloj kući, a agencija Frans prenosi da se činilo da je Makronu bio pomalo neprijatno."Imamo vrlo privilegovan odnos, evo sad ću da mu skinem perut (sa sakoa)", rekao je Tramp koji je rukom prešao preko Makronovog ramena."Mora da bude besprekoran i jeste besprekoran", rekao je Tramp pravdajući svoj gest.Makron i njegova supruga Brižit se nalaze u trodnevnoj zvaničnoj poseti SAD.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp "počistio" Makrona pre fotografisanja VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2018

Predsednik SAD Donald Tramp učinio je nesvakidašnji gest prema francuskom kolegi Emanuelu Makronu kom je rukom skidao trunke i perut sa sakoa pre fotografisanja Tramp je učinio taj iznenadni gest pre serije fotografisanja ispred Ovalne sobe u Beloj kući, a agencija Frans prenosi da se činilo da...

Nastavak na B92...

(FOTO, VIDEO) TRAMP MAKRONU ODRŽAO LEKCIJU: Ovim gestom je zaprepastio francuskog predsednika

Izvor: Kurir, 25.Apr.2018, 07:57

"Mora da bude besprekoran i jeste besprekoran", rekao je Tramp pravdajući svoj gest.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.