Tramp proglasio stanje prirodne katastrofe na Floridi

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2017, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp proglasio stanje prirodne katastrofe na Floridi

Američki predsednik Donald Tramp odobrio je da se na Floridi proglasi stanje prirodne katastrofe i naložio federalnu pomoć ovoj državi pogođenoj uraganom Irma.

To je od predsednika SAD prethodno zatražio guverner Floride Rik Skot.

Proglašenje stanja prirodne katastrofe znači da građani i biznismeni mogu da se prijave za sredstva za privremeni smeštaj i popravku domova, pozajmice sa niskim kamatnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stopama kako bi pokrili gubitke zbog neosigurane imovine i druge programe.

Federalna vlada će takođe nadoknaditi okruzima troškove za vanredne zaštitne mere uključujući evakuaciju i smeštaj ugroženih, kao i sredstva za uklanjanje ruševina.

Tramp je najavio da će posetiti Floridu što pre bude moguće.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Trump proglasio stanje prirodne katastrofe na Floridi

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Sep.2017

WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump potpisao je uredbu o proglašenju prirodne katastrofe na Floridi i zatražio federalnu pomoć za tu američku saveznu državu pogođenu uraganom Irma...To je od američkog predsjednika prethodno tražio guverner Floride Rick Scott...Proglašenje stanja...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.