Tramp pokušava da zaobiđe diplomate u spoljnoj politici

Izvor: VOA, 28.Okt.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pokušava da zaobiđe diplomate u spoljnoj politici

Od dogovora iza kulisa sa Ukrajinom do povlačenja američkih vojnika iz Sirije –predsednik Donald Tramp vodi spoljnu politiku SAD onako kako on želi. Povlačenje iz Sirije kritikovali su mnogi u Vašingtonu, a slučaj Ukrajine kritičari vide kao pokušaj Trampa da u spoljnoj politici zaobiđe karijerne diplomate i dobije kompromitujuće informacije o svom političkom rivalu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Vašington

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Trampova kontroverzna spoljna politika iz senke

Izvor: VOA, 28.Okt.2019

Od dogovora iza kulisa sa Ukrajinom, do povlačenja američkih vojnika iz Sirije - predsednik Donald Tramp vodi spoljnu politiku SAD onako kako on želi. Povlačenje iz Sirije kritikovali su mnogi u Vašingtonu, a slučaj Ukrajine kritičari vide kao pokušaj Trampa da u spoljnoj politici zaobiđe karijerne...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.