Tramp otkazao sastanak sa Putinom zbog KRIZE U UKRAJINI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp otkazao sastanak sa Putinom zbog KRIZE U UKRAJINI!

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je sastanak sa predsednom Rusije Vladimirom Putinom koji je trebalo da bude održan na marginama samita G20 u Argentini i to zbog krize u Ukrajini!

Tramp se oglasio na Tviteru uoči početka Samita.

- S obzirom na to da mornari i brodovi nisu vraćeni Ukrajini odlučio sam da bi bilo najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sve strane da se ne sastanem sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom - napisao je Tramp na Tviteru.

Based on the fact that the ships and sailors have not been returned to Ukraine from Russia, I have decided it would be best for all parties concerned to cancel my previously scheduled meeting....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 29, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp otkazao sastanak sa Putinom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je sastanak sa predsednom Rusije Vladimirom Putinom na marginama samita G20 u Argentini zbog krize u Ukrajini..."Na osnovu činjenice da se brodovi i mornari nisu vratili u Ukrajinu iz Rusije, odlučio sam da bi bilo najbolje da se moj prethodno zakazani sastanak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.