Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2020, 08:19

Tramp obustavlja imigraciju da bi zaštitio američka radna mesta

Američki predsednik Donald Tramp najavio je da će "privremeno obustaviti" imigraciju u SAD kako bi "zaštitio američka radna mesta" u vreme ekonomske krize izazvane koronavirusom.

"U svetlu napada 'nevidljivog neprijatelja' i suočen sa potrebom da zaštitimo radna mesta naših velikih američkih građana, potpisaću predsedničku uredbu o privremenom obustavljanju imigracije u SAD", naveo je Tramp kasno sinoć na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Tviteru.

Predsednik SAD nije naveo na koji način će se ova mera sprovoditi ni koliko dugo.

Od koronavirusa, koga Tramp naziva "nevidljivim neprijateljem", umrlo je 42.000 ljudi u SAD, a 766.660 je inficirano.

Oko 22 miliona Amerikanaca ostalo je bez posla zbog krize izazvane koronavirusom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tramp: Potpisaću odluku o obustavi imigracije u SAD

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2020

Američki predsednik Donald Tramp je saopštio da će potpisati odluku o obustavi imigracije u Sjedinjene Američke Države kako bi sačuvao radna mesta u zemlji za američke građane. „Uzimajući u obzir da smo napadnuti od strane nevidljivog neprijatelja, kao i neophodnost zaštite radnih mesta...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.