Tramp o Venecueli: Sve opcije su na stolu

Izvor: RTS, 20.Mar.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o Venecueli: Sve opcije su na stolu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u Vašingtonu posle razgovora s brazilskim kolegom Žairom Bolsonarom, da su kada je reč o Venecueli "sve opcije na stolu".
Donald Tramp je istakao da su sve opcije na stolu i dodao da sa Žairom Bolsonarom nije razgovarao o eventualnoj vojnoj intervenciji Brazila u toj zemlji, prenosi Vašington tajms.

SAD i Brazil, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još nekoliko desetina zemalja, optužuju venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura da je na poslednjim izborima njegova pobeda bila neregularna, kao i da je njegovom krivicom u Venecueli zavladala humanitarna katastrofa, zahtevajući da vlast prepusti lideru opozicije Huanu Gvaidu.
SAD i Brazil su pokušale da na Madura izvrše diplomatski i ekonomski pritisak kako bi se u Venecueli izvršila "mirna tranzicija", iako Tramp nije u potpunosti isključio mogućnost vojne intervencije, navodi Vašington tajms.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA PRETNJA DIREKTNO iz Trampovih usta! "SVE OPCIJE su na stolu", sprema UDAR na Venecuelu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u Vašingtonu posle razgovora s brazilskim kolegom Žairom Bolsonarom, da su kada je reč o Venecueli "sve opcije na stolu"...- Sve opcije su na stolu - rekao je sinoć Tramp, dodajući da s Bolsonarom nije razgovarao o eventualnoj vojnoj intervenciji Brazila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.