Tramp napustio sastanak s demokratama: Potpuno gubljenje vremena (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp napustio sastanak s demokratama: Potpuno gubljenje vremena (FOTO/VIDEO)

Lideri američkih demokrata su rekli da je predsednik Donald Tramp napustio sastanak s kongresnim liderima pa tako razgovori o okončanju blokade federalne vlade ostaju u ćorsokaku.

Lider demokrata u Senatu Čak Šumer je rekao da je Tramp pitao predsedavajuću Predstavničkog doma Nensi Pelosi da li će pristati na finansiranje zida na granici s Meksikom.

Prema Šumerovim rečima, kada je ona odgovorila sa "ne", Tramp je ustao, rekao: "Onda nemamo o čemu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovaramo", i otišao.

Šumer je Trampov potez nazvao "veoma, veoma nesrećnim".

Just left a meeting with Chuck and Nancy, a total waste of time. I asked what is going to happen in 30 days if I quickly open things up, are you going to approve Border Security which includes a Wall or Steel Barrier? Nancy said, NO. I said bye-bye, nothing else works!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 9, 2019

Predsednik SAD je na Tviteru sastanak u Beloj kući opisao kao "potpuno gubljenje vremena" i da je, kada je Pelosi odbila izgradnju zida, "rekao doviđenja, nema drugog rešenja".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"POTPUNO GUBLJENJE VREMENA" Tramp napustio sastanak sa demokratama o finansiranju zida na granici sa Meksikom

Izvor: Blic, 10.Jan.2019, 00:23

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je napustio sastanak o finansiranju zida na granici SAD i Meksika sa demokratskim kongresnim liderima, jer je to "potpuno gubljenje vremena", dok su demokrate navele da je on izašao "u nastupu gneva".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.