Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp na partiji golfa: Demonstranti skandirali, on im mahao

TURNBERI - Predsjednik SAD Donald Tramp danas je igrao golf na terenu koji posjeduje na zapadnoj obali Škotske, uoči odlaska u Finsku na samit sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Reuters navodi da bi ovaj samit mogao da prođe pod sjenkom optužbi o miješanju Rusije u američke predsjedničke izbore 2016. godine.

Agencija navodi da je Tramp tokom partije golfa nosio bejzbol kapu sa natpisom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << "SAD" i u jednom trenutku je počeo da maše desetinama demonstranata koji su, okupljeni na svega nekoliko stotina metara od plaže koja se nalazi iza Trampovog terena u Turnberiju, skandirali "Ne Tramp!".

Rojters navodi da je izgleda Tramp kazao nešto demonstrantima na šta oni uzvratili uzvicima negodovanja.

Navodi se da je Tramp u poruci na Twitteru golf opisao kao svoju "osnovnu formu vježbanja".

"Vrijeme je divno, a ovo mjesto je nevjerovatno! Sutra idem u Helsinki da bi se u ponedjeljak sastao sa Vladimirom Putinom", poručio je predsjednik SAD na društvenoj mreži.

So funny! I just checked out Fake News CNN, for the first time in a long time (they are dying in the ratings), to see if they covered my takedown yesterday of Jim Acosta (actually a nice guy). They didn’t! But they did say I already lost in my meeting with Putin. Fake News......

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TRAMP NA PARTIJI GOLFA Demonstranti skandirali, on im MAHAO (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Jul.2018

Predsednik SAD Donald Tramp danas je igrao golf na terenu koji poseduje na zapadnoj obali Škotske, uoči odlaska u Finsku na samit sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.