Tramp juri ŠPIJUNA u svojim redovima: Najavio NAJVEĆI LOV NA VEŠTICE U ISTORIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp juri "ŠPIJUNA" u svojim redovima: Najavio "NAJVEĆI LOV NA VEŠTICE U ISTORIJI"!

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas svom osoblju da želi da zna ko je "uzbunjivaču" dao informacije o njegovom telefonskom razgovoru sa ukrajinskim kolegom Vladimirom Zelenskim, ističući da je ta osoba "skoro špijun".

Tramp je rekao da je onaj ko je dao informacije o njegovom telefonskom razgovoru "skoro špijun" i da se "u stara vremena" sa špijunima drugačije postupalo, prenosi njujorški list, pozivajući se na neimenovani izvor koji je upoznat sa Trampovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarima.

Nakon što je neimenovani uzbunjivač izneo da je Tramp u telefonskom razgovoru od Zelenskog tražio da istraži sina protivkandidata na predsedničkim izborima Džozefa Bajdena, samo nekoliko dana nakon što je zamrznuo vojnu pomoć Ukrajini od skoro 400 miliona evra, američki Kongres pokrenuo je istragu o tome da li američki predsednik treba da bude opozvan.

Istraga treba da utvrdi da li je Tramp zloupotrebio položaj tako što je tražio stranu pomoć kako bi naškodio rivalu.

Tramp je izjavio da nije učinio ništa loše i da je u toku "najveći lov na veštice u istoriji".

Zelenski je rekao da ne želi da se meša u američku politiku i da ga je jedina osoba koja može da utiče na njega njegov šestogodišnji sin.

BONUS VIDEO: KRPENA LUTKA BOGATAŠA ILI SPASILAC ZEMLJE: Ko je Volodimir Zelenski, najneobičniji predsednik na svetu (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BURA U BELOJ KUĆI! TRAMP TRAŽI AGENTA CIA KOJI JE OBJAVIO POVERLJIVE PODATKE: On je špijun, nekad smo izdajnike tretirali drugačije! MI SMO U RATU! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Sep.2019

Američki predsednik Donald Tramp sastao se sa američkim diplomatama u Njujorku i tom prilikom je istakao da želi da zna ko je uzbunjivač iz redova CIA koji ga je razotkrio, a napao je usput i rivala Džoa Bajdena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.