Tramp je prvo otpustio direktora FBI, a sada mu je OPASNO ZAPRETIO!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp je prvo otpustio direktora FBI, a sada mu je OPASNO ZAPRETIO!

Predsednik SAD Donald Tramp je tvitovao da bi nedavno otpušteni direktor FBI Džejms Komi "bilo bolje da se nada da ne postoje dokumentovani snimci njihovih razgovora, pre nego što se počne da ih plasira u medijima".

James Comey better hope that there are no "tapes" of our conversations before he starts leaking to the press!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2017

Komi je vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << istragu o umeštanosti Rusije u američke predsedničke izbore, a smenjen je u utorak. Tramp je priznao da je glavni razlog njegovog otpuštanja previranje u FBI.

Tramp je priznao u četvrtak za NBC da je stvar sa Rusijom imala uticaj kada je doneo odluku da otpusti Komija, ali da je ipak glavni razlog previranje u FBI, prenosi RT.

- Možete da pogledate da je FBI bio u previranju još pre godinu dana i da se još uvek nije oporavio od toga - rekao je Tramp.

Tramp je u više navrata negirao da on i njegovo osoblje imaju bilo kakve veze sa Rusijom, ističući da je to "izmišljena priča od strane demokrata kao izgovor zbog gubitka na izborima".

Again, the story that there was collusion between the Russians & Trump campaign was fabricated by Dems as an excuse for losing the election.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2017

Predsednik je obećao da će Komija zameniti "neko ko će daleko bolje raditi posao" uz napomenu da je "izgubio poverenje u skoro sve ljudi u Vašingtonu".

James Comey will be replaced by someone who will do a far better job, bringing back the spirit and prestige of the FBI.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 10, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Komiju bi bilo bolje da nema snimka našeg razgovora

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2017

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi smenjenom direktoru Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsu Komiju, koji je rekao da je predednik od njega tražio lojalnost, bilo bolje da nema snimka njihovog razgovora...Njujork tajms (New York Times) preneo je da su Komijeve kolege rekla...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.