Tramp: hoćemo da popravimo odnose sa Rusijom

Izvor: Vostok.rs, 21.Jun.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: hoćemo da popravimo odnose sa Rusijom

Američki lider Donald Tramp je tokom svog govora pred okupljenim građanima u Minesoti ponovo izjavio da želi da popravi bilateralne odnose sa Rusijom, prenose mediji.


„Želim da vam kažem, mi hoćemo da popravimo odnose sa Rusijom“, rekao je Tramp.


Prethodno je o tome govorila i predstavnica Stejt departmenta Heder Nauert koja je rekla da bi SAD više odgovaralo kada bi sa Rusijom imala jače veze nego što je to trenutno.


Istovremeno, iz Bele kuće nisu mogli da potvrde informaciju da će samit Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina biti održan u julu ove godine.


„Trenutno ne raspolažemo nikakvom informacijom, tako da ne mogu da potvrdim“, rekao je neimenovani izvor, upitan od strane novinara da prokomentariše navode medija o najavljenom samitu dvojice lidera za leto ove godine.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.