Tramp bi se sastao sa Putinom kako bi rešio ukrajinski sukob

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2023, 11:55

Tramp bi se sastao sa Putinom kako bi rešio ukrajinski sukob

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi se sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i njegovim ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim kako bi okončali sukob u Ukrajini.
„Ne razmišljam u smislu pobede i poraza. Razmišljam u smislu da se to reši tako da prestanemo da ubijamo sve ove ljude,“ izjavio je on tokom programa na CNN-u. Tramp je objasnio da bi, da je predsednik, rešio sukob u roku od 24 sata. „Rusi i Ukrajinci, želim da prestanu da umiru“, izjavio je političar. „I to bi uradio za 24 sata.“ Tramp je dodao da Putina smatra veoma pametnim. Međutim, po mišljenju bivšeg predsednika SAD, „Putin je napravio grešku“ pokretanjem specijalne vojne operacije. Istakao je i da nije vreme da se ruski predsednik etiketira kao ratni zločinac. „Ako kažete da je on [Putin] ratni zločinac, biće mnogo teže napraviti dogovor da se ova stvar zaustavi“, izjavio je Tramp. On je dodao i da je to nešto o čemu „treba razgovarati kasnije”.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Tramp: Želim da svi prestanu da ginu, i Rusi i Ukrajinci

Izvor: B92, 11.Maj.2023

Sjedinjene Američke Države su predale Ukrajini previše oružja i municije koji su njima samima potrebni, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp..."Poslali smo toliko mnogo opreme, upravo sada nemamo dovoljno municije ni za nas. Dajemo previše", rekao je on prilikom susreta sa biračima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.