Tramp: Uvek želim da kažem istinu, zaista pokušavam

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Uvek želim da kažem istinu, zaista pokušavam

Vašington -- Poznat po izjavama u kojima preteruje ili iznenađuje, američki predsednik Donald Tramp izjavio je da zaista pokušava da uvek govori istinu.

"Uvek želim da kažem istinu. Kad mogu, kažem istinu. Ponekad se desi nešto drugačije ili neka promena, ali volim da uvek budem iskren", rekao je Tramp američkoj televizijskoj mreži ABC i dodao: "Pokušavam, zaista pokušavam".

Američki milijarder je poznat po improvizovanim i ponekad ishitrenim izjavama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinarima ili na skupovima i sastancima.

Njegovi saradnici su često u neprilici jer Tramp ume da daje iznenadne izjave, koje postanu glavne teme u medijima.

Američkom predsedniku se dešava i da preteruje, da pogreši ili ne potkrepi izjavu činjenicama, prenosi Frans pres.

List Vašington post je pokrenuo projekat u pokušaju da identifikuje Trampove greške u izjavama. Prema poslednjem prebrojavanju u septembru, bilo ih je oko 5.000.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.