Tramp: Kad god mogu, ja kažem istinu

Izvor: RTS, 02.Nov.2018, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Kad god mogu, ja kažem istinu

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da pokušava da kaže istinu kad god može, bez obzira na načinna koji ga opisuju mediji.
Tramp je američku televizijsku mrežu Ej-Bi-Si rekao da kad god može kaže istinu, prenosi Bi-Bi-Si.

Komentarišući stalne kritike medija i političkih protivnika da ne govori istinu i da izvrće činjenice, Tramp kaže da to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tačno.
"Ponekad se desi da nešto bude drugačije, ili dođe do neke promene, ali uvek volim da kažem istinu", rekao je Tramp.
Otkako je ušao u Belu kuću, mnogi američki mediji, uključujući Njujork tajms, Vašington post i Politifakt, vode spisak Trampovih izgovorenih neistina.
Najažurniji je Politifakt, čiji je vlasnik neprofitni Institut Pojnter, koji već ima 11 stranica lažnih podataka i činjenica koje je Tramp izgovorio.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp: Uvek pokušavam da kažem istinu

Izvor: Danas, 02.Nov.2018

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da pokušava da kaže istinu kad god može, bez obzira na način na koji ga opisuju mediji. Članak Tramp: Uvek pokušavam da kažem istinu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.