Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Sjevernu Koreju će snaći vatra i bijes ako budu prijtili

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp danas je izjavio da će se Sjeverna Koreja "suočiti sa vatrom i bijesom kakve svijet još nije video" ako ponovo bude zaprijetila Sjedinjenim Američkim Državama.

"Sjevernoj Koreji bi najbolje bilo da više ne prijeti SAD. Snaći će ih vatra i bijes kakve svijet još nije vidio", kazao je Tramp novinarima u svom golf klubu u Bedminsteru u Nju Džersiju, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rojters.

Američki predsjednik Donald Tramp pohvalio je ranije danas druge zemlje svijeta zbog bavljenja problemom raketnog programa Sjeverne Koreje, samo nekoliko dana nakon što je Savjet bezbjednosti Ujedinjenih nacija uveo nove sankcije Pjongjangu zbog dva testiranja interkontinentalne balističke rakete u julu.

"Poslije dosta godina neuspjeha, države svijeta se udružuju kako bi konačno riješile opasnost koju predstavlja Sjeverna Koreja. Moramo biti oštri i odlučni", napisao je Tramp na svom nalogu na Tvitteru, a prenosi agencija Rojters.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trump zaprijetio 'vatrom i bijesom' Sjevernoj Koreji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2017

Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump zaprijetio je da će Sjeverna Koreja biti ispunjena vatrom i bijesom ako ugrozi SAD, prenose svjetske agencije. "Bolje bi bilo da Sjeverna Koreja prekine sa prijetnjama SAD. Prijetnje sjevernokorejskog predsjednika Kim Jong-una idu iza granica normalnih izjava...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tramp: Severnu Koreju će snaći vatra i bes ako budu pretili SAD

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2017, 00:51

Američki predsednik Donald Tramp danas je izjavio da će se Severna Koreja "suočiti sa vatrom i besom kakve svet još nije video" ako ponovo bude zapretila Sjedinjenim Američkim Državama Američki predsednik Donald Tramp danas je izjavio da će se Severna Koreja "suočiti sa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.