Tramp: Si-En-En su lažne i prevarantske vesti

Izvor: Vostok.rs, 02.Jul.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Si-En-En su lažne i prevarantske vesti

Predsednik SAD Donald Tramp napisao je na svom nalogu na Tviteru da razmišlja da preimenuje američku TV stanicu Si-En-En sa „lažne vesti“ na „prevarantske vesti“.

„Lažni i prevarantski mediji naporno rade kako bi ubedili republikance i druge da ja ne treba da koristim društvene mreže, ali zapamtite, ja sam pobedio na izborima 2016. godine pomoću intervjua, govora i društvenih mreža. Morao sam da se borim protiv lažnih vesti i to sam i uradio. Mi ćemo nastaviti da pobeđujemo!“, napisao je Tramp.

​Nakon toga Tramp je objavio još jedan tvit u kojem je izjavio da „misli da preimenuje lažne vesti Si-En-Ena u prevarantske vesti Si-En-Ena“.

Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter,   Izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Tramp o svojim ispadima na "Tviteru": JA SAM MODERAN PREDSEDNIK

Izvor: Blic, 02.Jul.2017

Američki predsednik Donald Tramp stao je u odbranu svog korišćenja društvenih mreža rečima da je to "moderan način predsednikovanja"...- Moje korišćenje socilajnih medija nije predsednički - to je moderan način predsednikovanja - napisao je Tramp na svojoj omiljenoj društvenoj mreži "Tviteru"...Ranije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.