Izvor: Blic, 09.Feb.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp SLAGAO koliko je koštao Melanijn prsten, a od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI

Američki predsednik Donald Tramp još jednom je uhvaćen u laži, a ovog puta u pitanju je verenički desetokaratni prsten koji je kupio Melaniji, a za koji je rekao da je dobio popust od milion dolara.

Prsten je kupio u Graf dajmondsu, a predsednik te kuće Lorens Graf poručio je da je laž da je Tramp dobio toliki popust na prsten. On je u mejlu napisao da, iako je bilo zadovoljstvo poslovati sa Trampom, američki predsednik nije dobio nikakve povlastice prilikom kupovine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tog prstena, prenosi Dejli Mejl.

Ova kompanija iz Londona navela je da je dobila veliki publicitet kada je objavljeno da je Tramp dobio popust od milion dolara prilikom kupovine dijamantskog prstena.

- Samo bi budala rekla: Ne hvala, ja želim ipak da platim milion dolara više za dijamant" - ponosno je Tramp izjavio u intervjuu iz 2005. godine.

Iako Graf kompanija nije želela da otkrije koliko je prste zapravo koštao, magazin Tajms je objavio da je njegova cena procenjena na 1,5 miliona dolara.

- Platio je ceo iznos i to odmah - naveo je neimenovani izvor.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.