Tramp: Rusiji nove sankcije čim ih zasluži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Rusiji nove sankcije "čim ih zasluži"

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko nije tako oštar prema Rusiji kao on i poručio da će Moskvi uvesti nove sankcije "čim ih ona zasluži".

Tramp je, međutim, istakao da je izgradnja dobrih odnosa sa Rusijom "dobra, a ne loša" stvar.

"Niko nije oštriji prema Rusiji od predsednika Donalda Trampa...Rusija će vam reći, niko nije oštriji od Donalda Trampa", rekao je predsednik SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na zajedničkoj konferenciji za novinare sa japanskim premijerom Šinzom Abeom.

Tramp je pomenuo i nedavnu zajedničku američku, francuski i britansku vojnu operaciju na Siriju, ističući da je udar bio "apsolutno precizan".

Agencija AP navodi da je Tramp izbegavao da kritikuje Rusiju i da je drugima iz administracije ostavljao da objave najave o sankcijama. Američki predsednik je počeo da kritikuje Rusiju preko Tvitera posle navodnog hemijskog napada u Siriji, 7. aprila.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Rusiji NOVE SANKCIJE "čim ih zasluži"

Izvor: Blic, 19.Apr.2018

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko nije tako oštar prema Rusiji kao on i poručio da će Moskvi uvesti nove sankcije "čim ih ona zasluži".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.