Izvor: Vostok.rs, 12.Jul.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Protok „gasovodnih“ dolara iz Evrope u Rusiju apsolutno neprihvatljiv

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je protok „gasovodnih“ dolara iz Evrope u Rusiju apsolutno neprihvatljiv.

Kako je rekao, američke vlasti su u više navrata saopštavale da su protiv izgradnje gasovoda „Severni tok 2“.


„Milijarde dolara troše se od strane zemalja-članica NATO-a od trenutka moje poslednje posete prošle godine, ali to nije dovoljno. Granice Evrope su LOŠE! Gasovodni dolari koji odlaze u Rusiju su neprihvatljivi“, napisao je Tramp na Tviteru.
Billions of additional dollars are being spent by NATO countries since my visit last year, at my request, but it isn’t nearly enough. U.S. spends too much. Europe’s borders are BAD! Pipeline dollars to Russia are not acceptable!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 11, 2018

Stejt department je više puta upozorio da zapadne firme koje ulažu u gasovod „Severni tok 2“, rizikuju da se nađu pod sankcijama.

Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Tramp: Protok dolara iz Evrope u Rusiju neprihvatljiv!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je protok "gasovodnih" dolara iz Evrope u Rusiju apsolutno neprihvatljiv...Kako je rekao, američke vlasti su u više navrata saopštavale da su protiv izgradnje gasovoda "Severni tok 2"...Milijarde dolara troše se od strane zemalja-članica NATO-a od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.