Tramp: Platite Americi što vas je štitila do sada

Izvor: Danas, 12.Nov.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Platite Americi što vas je štitila do sada

Tek što se vratio iz Francuske gde je njegov način vođenja politike, kako piše AP, izazvao velike kritike domaćina francuskog lidera Emanuela Makrona, američki lider Donald Tramp kazao je da je "mnogo postigao" na sastancima u Parizu. Članak Tramp: Platite Americi što vas je štitila do sada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

NSP: Tači platio lobistima

Izvor: Danas, 12.Nov.2018

Narodni slobodarski pokret Miroslava Parovića, pozivajući se na "informacije koje kolaju u dobro obaveštenim krugovima iz Francuske" saopštava da su albanski lobisti platili 25 miliona evra jednoj agenciji koja je blisko povezana sa ljudima iz okruženja Emanuela Makrona". Članak NSP: Tači platio...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.