Izvor: RTS, 05.Okt.2020, 21:01

Tramp: Izlazim iz bolnice, osećam se bolje nego pre 20 godina

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da izlazi iz bolnice "Volter Rid" u 18.30 po američkom vremenu, odnosno pola sata posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.
Donald Tramp je na Tviteru napisao da izlazi iz vojne bolnice "Valter Rid" i da se oseća "veoma dobro".

"Ne plašite >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se kovida. Ne dozvolite da on dominira vašim životom. Razvili smo za vreme moje administracije neke veoma dobre lekove i znanje. Osećam se bolje nego pre 20 godina", poručio je američki predsednik.
Trampov lekar Šon Konli izjavio je da je predsednik SAD ispunio sve kriterijume za otpust iz bolnice i iako se još ne nelazi van opasnosti, može da ide kući.
"Tokom poslednja 24 sata ispunio je ili premašio sve kriterijume za otpust", rekao je Konli na konferenciji za novinare i dodao da je prošlo 72 sata otkad je Tramp imao groznicu i da ima normalan nivo kiseonika.
"Iako se možda nije još našao sasvim izvan opasnosti, tim i ja smo se saglasili da sve ocene, i najvažnije njegov klinički status, dozvoljavaju da se predsednik bezbedno vrati svojoj kući, gde će biti pod nadzorom najboljeg medicinskog tima na svetu 24/7", izjavio je Konli.
Američki predsednik Donald Tramp prebačen je u bolnicu "Volter Rid" u petak uveče, svega 24 časa nakon što je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OSEĆAM SE BOLJE NEGO PRE 20 GODINA" Tramp objavio da za par sati NAPUŠTA BOLNICU

Izvor: Blic, 05.Okt.2020

Američki predsednik Donald Tramp objavio je na Tviteru da će u ponedeljak napustiti vojnu bolnicu "Volter Rid" nedaleko od Vašingtona.

Nastavak na Blic...

Tramp izlazi iz bolnice

Izvor: Danas, 05.Okt.2020

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da se oseća dobro i da će napustiti bolnicu u ponedeljak u 6:30 po lokalnom vremenu, 30 minuta posle ponoći po srednjeevropskom, javlja Glas Amerike.

Nastavak na Danas...

TRI FAKTORA RIZIKA Koliko je Tramp ZAISTA BOLESTAN, kakve šanse ima za oporavak i zašto ZABRINUTOST RASTE

Izvor: Blic, 05.Okt.2020

Američki predsednik Donald Tramp tvrdi da se dobro oseća, ali prima lekove koji ukazuju a to da je njegova situacija teška.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.