Tramp: Istraga o Rusiji je prevara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Istraga o Rusiji je prevara

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo je istragu o ruskom mešanju u izbore nazvao prevarom, nakon najave kompanije Fejsbuk da će kongresnim istražiteljima predati oko 3.000 oglasa sa te društvene mreže, za koje se pretpostavlja da su povezani sa mešanjem Rusije u američke predsedničke izbore.

Tramp je na Tviteru napisao da je istraga o ruskom mešanju u izbore prevara i da je sada u to uključen i Fejsbuk, a da se u isto vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ne govori o pristrasnom izveštavanju medija tokom kampanje u korist Hilari Klinton, preneo je Glas Amerike.

Posle kritika da nije sprečio zloupotrebu Fejsbuka, direktor te kompanija Mark Zakerberg je najavio da će sarađivati sa Sekretarijatom za pravosuđe i kongresnim odborima koji vode istragu o Rusiji.

Istraga je pokazala da su ruski operativci potrošili 100.000 dolara na plaćene oglase na Fejsbuku kojima su uticali na izbore 2016, ali je Rusija to negirala.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tramp: Istraga o ruskom mešanju u američke izbore je prevara

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2017

Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je istragu o ruskom mešanju u izbore nazvao prevarom, nakon najave kompanije Fejsbuk da će kongresnim istražiteljima predati oko 3.000 oglasa sa te društvene mreže, za koje se prepostavlja da su povezani sa mešanjem Rusije u američke predsedničke izbore...Tramp...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.