Tramp: Biće podignuta nova optužnica protiv mene

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 23:35

Tramp: Biće podignuta nova optužnica protiv mene

Vašington -- Bivši američki predsednik Donald Tramp je saopštio da očekuje da će specijalni tužilac Džek Smit danas podići novu optužnicu protiv njega.

"Čujem da će poremećeni Džek Smit, da bi se mešao u predsedničke izbore 2024. godine, u 17 časova, podići još jednu lažnu optužnicu protiv vašeg omiljenog predsednika, mene", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth Social".

On je upitao zašto to nije urađeno pre dve i po godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Zašto su čekali tako dugo? Zato što su želeli da to urade tačno usred moje kampanje. Nedolično ponašanje tužilaštva", poručio je Tramp.

Si-En-En je prethodno objavio da su Tramp i njegovi savetnici proveli prethodna dva dana pripremajući se za podizanje optužnice u istrazi Smita o naporima da se ponište rezultati predsedničkih izbora 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ČUJEM DA ĆE POREMEĆENI DŽEK SMIT..." Tramp otkrio najnoviji plan američkog Tužilaštva

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 09:00

Ovo je treći put da je Tramp krivično optužen...Bivši američki predsednik Donald Tramp je saopštio da očekuje da će specijalni tužilac Džek Smit danas podići novu optužnicu protiv njega...- Čujem da će poremećeni Džek Smit, da bi se mešao u predsedničke izbore 2024. godine, u 17...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.