TRAMP UZVRAĆA UDARAC ZVEZDAMA Madona je gnusna, Boldvin je očajan, a najgori je jedan TV-šou...

Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP UZVRAĆA UDARAC ZVEZDAMA "Madona je gnusna, Boldvin je očajan, a najgori je jedan TV-šou..."

U drugom intervjuu koji je dao otkako je prošle nedelje preuzeo predsedničku dužnost, Donald Tramp obrušio se na neistomišljenike, pritom ne birajući reči.

Tako je gostujući u televizijskoj emisiji Šona Henitija, svog omiljenog voditelja, Madonu nazvao "odvratnom" nakon što je pevačica na protestu protiv njega rekla kako bi Belu kuću trebalo "dići u vazduh".

- Ta žena je zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gnusna. Takvim rečima prvenstveno je povredila samu sebe. Ono što je izašlo iz njenih usta prava je sramota ne samo za nju, nego za cele Sjedinjene Američke Države. Ma, za ceo svet. Bilo je još nekih pojedinaca, takozvanih zvezda, koji su se na sličan način osramotili, ali Madonu je zaista teško nadmašiti - izjavio je Donald Tramp.

Novi američki predsednik u intervjuu je žestoko kritikovao i šou-program "Saturday Night Live" televizijske kuće NBC.

Naime, Kejti Rič, jedna od autorki emisije, prevršila je svaku granicu nakon što je na Tviteru napisala kako će Trampov 10-godišnji sin Beron, kojeg ima iz braka s Melanijom Tramp, postati "prvi američki ubica školovan kod kuće".

- To je neviđena, dosad najveća sramota i blamaža za tu emisiju. Volim humor, humor je dobar, ali ovo je bilo dno dna, čisti neukus. Napadati dečaka od deset godina... Verujte mi, nije mu bilo lako da čuje tako nešto o sebi, pa kome bi bilo - rekao je Tramp, prenosi "Jutarnji list".

Inače, potez Kejti Rič kritikovali su i Trampovi protivnici, a voditeljka se izvinila, ali je do daljnjeg suspendovana s posla.

Voditelj Šon Heniti, inače Donaldov simpatizer, dodao je kako je predsednikov sin Beron "divno, pametno i nadasve šarmantno dete koje nije zaslužilo takve reči".

Tramp se u svom drugom službenom intervjuu osvrnuo i na holivudskog glumca Aleka Boldvina, koji ga svake nedelje ismeva u gore pomenutom šou-programu.

- Uoptše nije smešan. Zapravo, jako je grozan - kratak je bio Tramp.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.