Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 00:10

TRAMP STIGAO U MAJAMI Bivši predsednik SAD u utorak pred sudom, da li će mu optužnica ugroziti izglede na izborima 2024.

Bivši američki predsednik Donald Tramp doputovao je danas u Majami da se suoči sa federalnom optužnicom, pošto je nova anketa Rojtersa i Ipsosa pokazala da suđenje nije ugrozilo njegove izglede na izborima sledeće godine. Tramp bi trebalo da se pojavi u saveznoj sudnici u Majamiju u utorak u 15:00 časova po lokalnom vremenu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trump stigao u Miami, u utorak se pojavljuje pred sudom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jun.2023

Bivši američki predsjednik Donald Trump stigao je u Miami. U utorak bi se trebao pojaviti u federalnom sudu, na početku procesa. On je rekao da je nevin i da će nastaviti kampanju za predsjedničke izbore 2024. Trump, koji u srijedu puni 77 godina, otišao je sa golf kluba u Bedminsteru u New Jerseyju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Trampu počinje suđenje za „namerno zadržavanje“ poverljivih dokumenata: Držao ih u kupatilu, spavaćoj sobi i na podijumu za ples

Izvor: Danas, 13.Jun.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u Majami. U utorak bi trebalo da se pojavi u federalnom sudu, jer mu počinje još jedan sudksi proces. Protiv njega je podignuta optužnica za "namerno zadržavanje 31 poverljivog dokumenta" nakon što je napustio Belu kuću.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.