Izvor: Blic, 03.Okt.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP POD ISTRAGOM Sumnja se da je učestvovao u poreskim prevarama kojima je prigrabio STOTINE MILIONE DOLARA

Prema nalazima istrage, koju je vodio list "Njujork tajms", predsednik SAD Donald Tramp je bio uključen u poreske šeme koje su uključivale slučajeve prevare gde je on sa braćom i sestrama pomagao njegovim roditeljima da izbegnu plaćanje miliona dolara poreskih obaveza, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTRAGA PROTIV PREDSEDNIKA SAD: Njujork tajms optužio Trampa za UTAJU POREZA, poreska služba odmah reagovala!

Izvor: Kurir, 03.Okt.2018

VAŠINGTON - Prema nalazima istrage koju je vodio list Njujork tajms, predsednik SAD Donald Tramp bio je uključen u poreske šeme i prevare kad je sa braćom i sestrama pomagao roditeljima da izbegnu plaćanje miliona dolara poreskih obaveza.

Nastavak na Kurir...

NOVA OPTUŽBA PROTIV TRAMPA: Pomagao roditeljima da utaje milionski porez

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018

"Njujork tajms" se poziva na "gomilu" poverljivih poreskih dokumenata i tvrdi da je većina tog novca proistekla iz toga što Tramp pomogao roditeljima da izbegnu plaćanje poreza Prema nalazima istrage, koju je vodio list "Njujork tajms", predsednik SAD Donald Tramp je bio uključen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.