Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 20:19

TRAMP NE ODUSTAJE Uložio žalbu na presudu suda u Ilinoisu o zabrani učešća na izborima

Bivši američki predsednik Donald Tramp uložio je danas žalbu na odluku suda u Ilinoisu kojom mu je zabranjeno učešće na unutarstranačkim izborima Republikanske stranke u toj saveznoj državi zbog navodne uloge u napadu na Kapitol SAD 6. januara 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAMP UPERIO PRSTOM U BAJDENA Lete TEŠKE optužbe u Americi, bivši predsednik ŽESTOKO o svom nasledniku: "On je odgovoran!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Nastavljaju da razmenjuju uvrede..Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp poručio je danas da je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden odgovoran za "invaziju" ilegalnih migranata u SAD i dodao da je Bajden ukinuo američke granice...- Ukidanje američkih granica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.