Sistem je pod opsadom, ovo je moj najvažniji govor VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 23:33

"Sistem je pod opsadom, ovo je moj najvažniji govor" VIDEO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp obratio se građanima u video poruci.

"Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao", rekao je Tramp na početku obraćanja.

On je rekao da je smešno koliko dugo traje saga o izbornim rezultatima i da je njegova dužnost kao predsednika Amerike da odbrani izborni sistem koji je "pod koordisanim napadima i opsadom".

"Mi smo upozoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ne treba da prihvatimo prve rezultate izbora i da će biti potrebne nedelje dok se pravi rezultati ne objave", kazao je Tramp.

Tramp je takođe rekao da je Bajdenu poručeno da ne treba da se "meša" u izbore i treba da se drži podalje.

"Ne trebaš nam, rešeno je. Ovi izbori su gotovi", rekao je Tramp.

"Danas ću vam pokazati neke šokantne dokaze o neregularnosti izbora! rekao je Tramp pre nego što je počeo da iznosi dokaze o izbornoj prevari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP SE OBRATIO GRAĐANIMA U VIDEO PORUCI Ovo je najvažniji govor koji sam ikad održao! Štitim naš izborni sistem koji je napadnut

Izvor: Kurir, 03.Dec.2020, 08:20

Predsednik SAD Donald Tramp obratio se građanima Amerike putem video poruke i nazvao svoj govor u kom se osvrnuo na izbornu krađu najvažnijim koji je održao.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.