SLIKA KOJOJ SE TVITER PODSMEVA Fotografija Trampove ćerke i zeta ljude podsetila na najpoznatiji FILM STRAVE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKA KOJOJ SE TVITER PODSMEVA Fotografija Trampove ćerke i zeta ljude podsetila na najpoznatiji FILM STRAVE! (FOTO)

"Bakingemska horor priča"

Donald Tramp i njegova svita danas završavaju posetu Velikoj Britaniji i odlaze se u Irsku, ali detalji trodnevnog boravka očigledno će se još dugo prepričavati. Jedna od njih je fotografija kojoj se ovih dana tviteraši podsmevaju, a koja bi se mogla nazvati .

Reč je o fotografiji koja je nastala prvog dana posete, kada su u Bakingemskoj palati očekivali dolazak prvog čoveka SAD i prve dame Melanije. Ivanka i Džared već su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili na licu mesta dok se helikopter u kojem je bio bračni par Tramp spuštao na veliki travnjak isped palate.

Ceo svet je sa posebnom pažnjom pratio ovaj trenutak, s obzirom da je to bio i prvi susret kraljice i Trampa tokom posete. Ivanka i Džared nisu bili izuzetak, ali njihov izraz lica dok vire kroz prozor Bakingemske palate mnoge je posetio na kultni horor film "Isijavanje". Neki su se šalili čak da se možda snima nastavak remekdela Stenlija Kjubrika snimljenom prema istoimenom romanu Stivena Kinga.

Very excited to see Stanley Kubrick’s long lost masterpiece, The Dimming. pic.twitter.com/wonhkRFaLF

— Peter Birkenhead (@peterbirkenhead) June 3, 2019

- Ova fotografija Džareda Kušnera i Ivanke Tramp kako gledaju dolazak Melanije i Donalda Trampa u Bakingemsku palatu pokazuje kako zapavo izgledaju moje noćne more - napisao je jedan tviteraš.

Druge je ovaj prozor posetio na "jezive komšije koji školuju svojih 17-oro dece kod kuće i drže sve zavese povučene i samo bulje u vas kako istovarujete namirnice"..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.