SLAVLJE U BELOJ KUĆI - TRAMP PREŽIVEO OPOZIV: Čitav proces je bio lov na veštice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE U BELOJ KUĆI - TRAMP PREŽIVEO OPOZIV: "Čitav proces je bio lov na veštice"

Američki Senat oslobodio je nešto ranije predsednika Donalda Trampa optužbi za zloupotrebu položaja i opstrukciju Kongresa.

Bela kuća nazvala je čitav proces opoziva predsednika SAD Donalda Trampa "lovom na veštice zasnovanim na seriji laži".

Bela kuća je pozdravila glasanje Senata kojim je predsednik Donald Tramp oslobođen optužbi za zloupotrebu položaja i opstrukciju Kongresa i nazvala čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proces opoziva "lovom na veštice zasnovanim na seriji laži".

- Danas je lažni pokušaj impičmenta koji su smislili Demokrati završen potpunom satisfakcijom i oslobođenjem predsednika Donalda Trampa. Kao što smo sve vreme govorili, on nije kriv - navedeno je u saopštenju sekretara za štampu Bele kuće.

Today, House Democrats’ sham impeachment ended with the full vindication and exoneration of President @realDonaldTrump by the Senate.

1600 Daily: https://t.co/A68ueVC88u pic.twitter.com/muymzbH0ZA

— The White House (@WhiteHouse) February 6, 2020

Time je okončano suđenje u procesu opoziva predsednika Trampa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto Romnija povezuju sa Judom i Brutom?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2020

Predsednik SAD Donald Tramp je, očekivano, oslobođen u Senatu optužbi za zloupotrebu vlasti i opstrukciju Kongresa, ali je njegovu administraciju zatekao potez republikanskog senatora Mita Romnija da glasa za opoziv.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.